Technologia żywności i żywienia, kulinaria
Technologia żywności i żywienia, kulinaria
Kuchnia polska PWE
Liczba stron: 736
Rok wydania: 2005
Miejsce wydania: Warszawa
Wydanie: XLVII
Oprawa: twarda
Rok wydania: 2005
Miejsce wydania: Warszawa
Wydanie: XLVII
Oprawa: twarda
79.90
zł
Nauki o zarządzaniu i jakości
Zachowania konsumentów aktywizujące działania przedsiębiorstw świadczących usługi gastronomiczne w turbulentnym i niepewnym otoczeniu
Liczba stron: 304
Rok wydania: 2022
Miejsce wydania: Warszawa
Wydanie: I
Oprawa: miękka
Format: B5
Rok wydania: 2022
Miejsce wydania: Warszawa
Wydanie: I
Oprawa: miękka
Format: B5
79.90 zł
67.92
zł
Technologia żywności i żywienia, kulinaria
Podstawy gastronomii. Od żywności do turystyki kulinarnej
Liczba stron: 404
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: Warszawa
Wydanie: II
Oprawa: miękka
Format: B5
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: Warszawa
Wydanie: II
Oprawa: miękka
Format: B5
64.90 zł
55.17
zł
Technologia żywności i żywienia, kulinaria
Podstawy gastronomii
Liczba stron: 268
Rok wydania: 2010
Miejsce wydania: Warszawa
Wydanie: I
Oprawa: miękka
Rok wydania: 2010
Miejsce wydania: Warszawa
Wydanie: I
Oprawa: miękka
62.90
zł
Wersja elektroniczna:
56.60 zł